Image
Top
Navigation
April 9, 2017

Fabula Productions heeft een nieuwe showroom

Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions onder 1 dak

Sinds deze maand hebben Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions hun nieuwe vestiging op de Heiveldekens 20 in Kontich officieel in gebruik genomen. Met nieuwe kantoren en een verdubbeling in magazijnruimte zijn ze dan ook meer dan klaar om hun klanten en leveranciers op een vlotte en aangename wijze te verwelkomen. Meer nieuws over de feestelijkheden en de bekendmaking van de nieuwe naam volgen later dit jaar.

In de gloednieuwe toonzaal kunnen klanten vanaf nu een groot deel van het assortiment ontdekken, zo staan ook de nieuwe Stones en Smokey collecties daar permanent uitgestald. 
Door de organische vormen en het natuurlijke materiaalgebruik belichamen deze collecties perfect de ‘design by nature’ trend. Ook gloednieuw bij Fabula Productions zijn de bloemen en tafeldecoraties, in samenspraak met de klant worden frisse en eigentijdse blikvangers gekozen die perfect passen bij het gehuurde meubilair.

nieuwe-showroom

Doordat ook het atelier van Fabula Productions volledig vernieuwd is, kunnen de unieke en exclusieve ontwerpen niet alleen gehuurd maar ook aangekocht worden. Zowel ex-demo modellen als gloednieuwe en op maat gemaakte creaties zijn steeds verkrijgbaar, meer info hierover vind je op www.fabulaproductions.be.

Vanaf nu is iedereen dus steeds welkom op de Heiveldekens 20 in Kontich, geef op tijd een seintje en de koffie zal klaarstaan. Hou ook zeker eventplanner.be in de gaten zodat je de uitnodiging voor de officiële opening en bekendmaking van de nieuwe naam niet mist.